![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 2 Answers
2 Reply
سلام، چند روز سایت این مشکلو پیدا کرده خیلیها این مشکلو پیدا کردن گاهی با گوشی میتونم وارد اکانتم بشه با لپتاپ نمیشه
2021-10-18 12:50:00
الان برای من نه با گوشی میشه نه با لپتاپم
2021-10-18 12:54:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#اکانت
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
من در ocas اکانت ساختم وقتی وارد حسابم می شم می نویسه هیچ کالجی برای اپلای در این زمان وجود نداره آیا خودم باید کالجی رو اضافه کنم یا باید صبر کنم؟ ممنون می شم در مورد نحوه اپلای یه توضیحی بدین ممنون
2021-09-08 23:08:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی
، خواستم بدونم اگر بخوام آفیسر نوت رو بگیرم به چه صورت هست ؟ کسیکه pr داره میتونه از داخل اکانت من برای نوت اقدام کنه ؟
2021-10-08 03:27:00 #Canada [به چه صورت] ویزایدانشجویی
من ۲ سال پیش یکبار توریستی اقدام کردم و ریجکت شدم و الان بزای دانشجویی یه اکانت جدید ساختم ولی هیچ جا ازم uci number یا شماره اپلیکیشن قبلی نخواست از کجا متوجه میشن قبلا سابمیت کردیم و بایو رفتیم؟
2021-10-10 22:32:00 #Canada [دانشجو] ویزایدانشجویی
من پذیرش گرفتم و گفته ۹ هزار دلار ک باید تا ۷ نوامبر بریزید در حال حاضر امکانش نیست من مدارک و اماده کردم اکانتمم ساختم اگر سامبیت کنم و شهریه رو فعلا پرداخت نکنم مشکلی پیش میاد؟چون دیر شده برای سامبیت مدارک نهایت تا ۷ نوامبر پرداخت میکنم و رسیدشو وبفرم میزنم
2021-10-22 11:49:00 #Canada [مشکلی پیش میاد] ویزایدانشجویی
برای پروسه اینساید کسی هست کامل اطلاعات داشته باشه یا اقدام کرده باشه من ازش راهنمایی بگیرم؟
2021-09-13 02:22:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
ینی شما میفرمایید برای این که،بتونین ورک پرمیت ۳ساله بگیریم یک حد اقل مقدار ساعت مجاز باید اموزش ببینیم؟
2021-09-03 05:17:00 #Canada
من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada
من تا الان برای سال بعد حدود 50 تا ایمیل به اساتید مختلف زدم ولی هیچ کدوم جواب حتی منفی هم به ایمیلام نمیدن طبیعیه این مورد یا یه جای کارم میلنگه؟
2021-10-13 10:02:00 #Canada